Det mest ettertraktede båtmerket i norden

Yamarin

Etter å ha vært på markedet i drøyt 40 år har Yamarin blitt det mest ettertraktede båt-merket på markedene i de nordiske landene. Det kommer av deres kompromissløse innstilling til kvalitet, et tett og nært samarbeid med Yamaha og tilliten til finsk båtbyggerkunst.

BÅTER

Yamarin-båtene produseres av erfarne båtbyggere i Sammatti og Valkeakoski. Alle modellene til Yamarin har skandinavisk form og innredning og praktisk utnyttelse av plassen om bord. Yamarin er kjent for å ha utstyr og detaljer i toppklasse.

WEB

Yamarin er kjent for sine gode sjøegenskaper. Det kan fornøyde kunder bevitne og det viser seg gang på gang i uavhengige båt-tester. De kunnskapene og erfaringene de i årenes løp har skaffet seg, brukes aktivt i utviklingsarbeidet av nye skrog.

Følelse av luksus

Yamarin vet hva som er nødvendig for å takle de vakre men også utfordrende forholdene på sjøen i Norden. Derfor er det ingen overraskelse at det nå finnes 70.000 Yamarin båter verden over!

Mange modeller leveres med puter og kalesje som en del av basisutstyret. Enkelte modeller kommer også med ekte teak på dekk og dørk som standard. En båt skal også gi en følelse av luksus.