Et synonym for Eleganse

Grand

I mange år har GRAND vært å bygge modeller med det høyeste nivået av standarder og har blitt et synonym for Eleganse, pålitelighet og kvalitet. Med en uovertruffen innvielse av fortreffelighet og ved å gi tilfredshet i alle modellene de bygger, er GRAND det beste valget for å tilby morsomme og minneverdige øyeblikk på vannet.

BÅTER

Å bruke tid på vannet med familie og venner gir noen av de mest behagelige og givende øyeblikkene i våre liv. Hver GRAND er designet og bygget for å gi optimal spenning og følelsen av luksus, komfort og sikkerhet uansett hvor turen tar deg!

WEB

I løpet av de siste 15 årene har Grand produsert og utviklet en svært vellykket produktspekter. Den nåværende katalogen inneholder håndverket for profesjonelle så vel som fritids brukere, inkludert ribb, sammenleggbare båter og kanoer sammen med et omfattende utvalg av tilbehør.

Overgår alle andre

Faktum er at vår interne kvalitetskontroll overgår standarden på våre konkurrenter, der alle GRAND modellene oppfyller kravene i den internasjonale standarden ISO / FDIS-6185, EU EU-direktiv for Fritids Håndverk 94/25 / EC, og en rekke andre strenge internasjonale og nasjonale kvalitetsstandarder. Dette alene sier at sikkerhet og pålitelighet er drivkraften bak GRAND. Men det er du som kunde, og dine uvurderlige tilbakemeldinger som har tjent GRAND et rykte for å være førstevalget blant fritidsbåt-folket.