En yrkesstolthet uten grenser

Finnmaster

Finnmaster båtene testes i det levende havmiljøet like utenfor verftet. En båt må gjennomgå harde prøver før den når deg og din familie. Deres yrkesstolthet kjenner ingen grenser og vi er nøye med å kontrollere kvaliteten i hver minste detalj. Om bord er det lagt vekt på innredning og detaljer som gjør båten trygg, praktisk og komfortabel.

BÅTER

Mange kan bygge båter som frakter deg fra A til B. Noen er fornøyde med å lage slike båter. Finnmaster har lagt lista betraktelig høyere. Vi vil utvikle og produsere båter som tar hensyn til deg, din familie og dine venner. Vi vil at du og dem du har med deg på båttur skal trives og ha det hyggelig om bord i en Finnmaster.

WEB

Til glede for deg og også for vårt felles miljø lager Finnmaster båter som er brukervennlige og solide. Med mindre du ønsker deg en større Finnmaster, trenger du ikke lure på om du skal bytte båt på mange år. Besøk Finnmasters hjemmeside

Solid båt med god plass

De bygger båtene med førsteklasses materialer og bruker utstyr fra anerkjente kvalitetsleverandører. Mange av modellene har generøst med plass, noe som gjør at du kan få med alt som hele familien trenger når dere skal tilbringe en dag på sjøen. Dessuten bidrar de velkonstruerte skrogene til at samtlige modeller planer hurtig – i all slags vær.